MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ortaklığında 'herkes için spor' düşüncesi çerçevesinde 'Yaşlılarımız, Gençlerimiz ve Çocuklarımız Sporla Huzur Buluyor' projesi hayata geçiriliyor.

        Proje koordinatörü Arif Özsarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının; proje ile Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün bünyesindeki huzurevi sakinleri, çocuk evleri ile rehabilitasyon merkezleri bünyesinde kayıtlı olan engelli öğrencilerin sosyal ve sportif etkinliklere katılımlarını sağlamak, her yaş grubundaki kişilere sporu sevdirmek, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak özellikle engellilerin sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlayarak gelişimlerine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

        Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında bağlı kuruluşlardan hizmet alanların gençlik ve spor faaliyetlerinden yararlandırılmasına ilişkin protokol gereği böyle bir projeyi uygulamaya koyduklarını söyledi.

        Demir, “Engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere projeden huzur evi sakinlerinin de faydalanmasını düşündük. Yol haritamızı belirlerken egzersiz, yürüyüş, badminton, masa tenisi ve satranç branşlarında uzman antrenörler görevlendirdik ve tüm tesislerimizi kullanıma açtık.” dedi.

        Ökkeş Demir, proje katkıları olan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim