Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından KKTC’de Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü. Çoluk çocuk demeden meydanlara inen sarı-kırmızılılar, takımlarının şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Sivasspor'u 4 - 2 mağlup eden sarı - kırmızılı ekip ligin bitimine 2 hafta kala 19. şampiyonluğunu resmen ilan etti. KKTC’deki Galatasaray taraftarları, Fırat Aydınus’un bitiş düdüğünü çalmasının ardından, başkent Lefkoşa’da bulunan Dereboyu caddesine akın etti.

Ellerini araçlarının kornasından bir an olsun çekmeyen sarı-kırmızılı tutkunlar, bayraklar ve flamalarla takımlarının şampiyonluğunu bir araya gelerek doyasıya kutladı. Bir ara kutlamaların yapıldığı alanda Fenerbahçe forması giyen bir taraftarın balkona çıkması nedeniyle sarı kırmızılar çileden çıktı. Fenerbahçe aleyhinde tezahüratlarda bulunan futbol tutkunları, daha sonra Fenerbahçeli taraftara aldırmadan eğlenmeye devam etti.

Bu arada, Yavru Vatan’daki bu görkemli kutlamalar, İstanbul’daki kutlamalardan da eksik kalmadı. Boynunda çocuklarıyla Lefkoşa meydanına akın eden sarı-kırmızılılar, Galatasaray’ın kendilerini şampiyonluğa alıştırdığını ifade etti. Ne mutlu Galatasaraylıyız diye haykıran taraftarlar, Kıbrıs'ın en büyük takımının Galatasaray olduğunu kaydetti.

Editör: TE Bilisim