Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 15 metre yükseklikten bahçeye uçan aracın sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Kaza dün gece Yeşiltepe - Kepez karayolunda meydana geldi. Yeşiltepe istikametinden Ereğli yönüne giden 67 UA 276 plakalı otomobil, sürücü Okan Turpçu'nun (31) direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu evin duvarına çarptıktan sonra 15 metre yükseklikten bahçeye düştü. Kazayı gören çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen 112 ekipleri, yaralı sürücü Turpçu'yu, yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki vatandaşların da yardımı ile bahçeden çıkararak ambulansa aldı. Yaralı, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin çevrede güvenlik önlemi almasının ardından araç kurtarma çalışması başlatıldı.

        Gece vakti sokağa dökülen mahalle halkı yaralının hastaneye kaldırılmasının ardından evlerinin yolunu tuttu. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu ve hastanede bir süre müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

        Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim