BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Erzincan’da “24 Günde 24 Ayar Okul” projesi sona erdi.
Erzincan Valiliği koordinasyonunda Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman’ın himayelerinde sanayi toplumunun getirdiği doğadan kopuk kentsel yaşamın olumsuzluklarını bir nebzede olsa gidermek, öğrencilere toplum ve doğa hayatının bazı gerçeklerini tanıtmak amacıyla başlatılan “24 Günde 24 Ayar Okul” projesi Osmangazi İlkokulu'nda düzenlenen programla kapanış töreni düzenlendi.
Programa Vali Süleyman Kahraman, eşi Muhsine Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün; “Akademik başarının yanında bizim olmazsa olmaz değerlerimiz var. 15 tatilde bizim öğretmen arkadaşlarımızla ikinci dönem özellikle bizleri biz yapan, aslımızı korumamız cihetinde olmazsa olmaz değerler ile ilgili ne yapabiliriz projesi kapsamında Mart ayını Sevgi, Nisan ayını Saygı ve Mayıs ayını da hoşgörü ayı olarak belirledik ve bütün okullarımızda bu aylar içerisinde bu etkinlikler devam etmektedir. Yüz yıllardır sevginin ne olduğunu aramış insanlar. Fakat görülmemekle birlikte gönüllerde hissedilen, duyulmamakla birlikte kalbin en derin yerinde bulunan bu sevgiyi okullarımız bir çok etkinliklerle bunları bizlere gösterdiler” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün konuşmasının ardından proje kapsamında sokak köpeklerini sahiplenen velilere teşekkür belgesi verilirken, öğrenci velileri tarafından açılan kermes de katılımcılar tarafından ziyaret edildi.

Editör: TE Bilisim