Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Kayseri’nin Akkışla ilçesinde bir vatandaş, 25 yıldır oturduğu eve yol yapılmasını bekliyor. Elektrik, telefon gibi hizmetleri alan vatandaş, yol ve su hizmeti için yetkililerden yardım istiyor.

    Mansur Tekin (78), 25 yıldır Akkışla ilçesi Yenimahalle Cıncıklı sokak Dere mevkiinde oturuyor. Aynı bölgede çok sayıda ev bulunuyor. Ancak Mansur Tekin komşuları gibi şanslı değil. Astım hastası olan Tekin, 25 yıldır ilçenin mahallesinde oturmasına karşın 1 kilometrelik yolu yürümek zorunda kalıyor. Çünkü uzun yıllardır oturduğu evine arabayla ulaştırmak için uğraştığı yolu çalmadık kapı bırakmamasına karşın yaptıramadı. Patika yollardan evine yürüyerek gidip geliyor.

    Geçen haftalarda nefes darlığı nedeniyle sorun yaşayan Mansur Tekin, komşularının ve yakınlarının sayesinde battaniye ile ambulansa taşındı. Bu sorunları yaşamak istemeyen Tekin, “Belediyenin kapısını defalarca yol yapılması için çaldım. Ancak kimse ilgilenmedi. Belediye bütçesinin el vermediğini söyledi. Oysa ben yıllardır burada oturuyor ve evimle ilgili vergimi veriyorum. Yetkililerin bu sorunumuza çözüm bulmasını istiyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim