İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Türk Kadınlar Birliği Menemen Şubesi üyeleri, Gediz Üniversitesi’nde İngilizce öğrendi, sertifikalarını aldı, törenle de mezun oldu.

İngilizceyi öğrenmek isteyen kadınlar, Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik’i ziyaret edip yardım istedi. Bunun üzerine onlara özel sınıf açıldı, çoğu 50’sinden sonra öğrenci sıralarına oturdu. Kimi dünyayı dolaşmak, kimi çocuğuna ya da torununa derslerinde yardımcı olmak, kimi de yabancı turistlere satış yapmak için dersleri hiç aksatmadı, anlatılanları pür dikkat dinledi. Altı ay sonunda temel seviyede İngilizce bilgisine ulaşıp törenle mezun oldular. Onları torunları ve çocukları da yalnız bırakmadı, büyük mutluluk yaşandı.

Sertifikalarını veren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Güneş, azimleri dolayısıyla kutlayıp örnek göstererek, “Öğrenmenin yaşı olmadığını ve insanın istedikten sonra neleri başarabileceğini sergilediğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi. Türk Kadınlar Birliği Menemen Şubesi Başkanı Müesser Kırımlı da büyük bir eksikliği kapattıklarını dile getirerek, “Yurtdışına gittiğimizde veya bir yabancıyla karşılaştığımızda artık suspus kalmayacağız. Bize bu imkanı sağlayan Gediz Üniversitesi’ne şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim