MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Aksaray’da alt gelir grubuna yönelik yapılacak 520 adet konutun kura çekilişi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

        Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Zafer Mahallesi'nde 6. etap olarak yapılacak alt gelir grubuna yönelik 520 adet konut için 2 bin 824 kişi müracaat etmişti. Düzenlenen kura çekiliş törenine Aksaray Vali Yardımcısı Mehmet Mızrak, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, AK Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı, TOKİ yetkilileri ve binlerce vatandaş katıldı.

        Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta vatandaşlara hitaben şunları söyledi: “Öncelikle 520 konutumuzun kurada çıkan hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 2004 yılında benim belediye başkanlığımdan bu tarafa TOKİ’nin Aksaray'da yaptığı toplam 3 bin 464 konut var. Bunları şöyle hafızamıza yorduğumuz zaman gerçekten muhteşem rakamlar. Merkezde şu anda biten 2 bin 588 adet, devam edenle toplam 3 bin 76 adet konut, bunu özellikle belirtmek istiyorum." dedi.

        520 konut için 2824 başvuru olduğunu hatırlatan Palta, "Ciddi anlamda bir başvuru var. Tabii ki çıkanlar sevinecek, çıkmayanlar üzülecek. Ama üzülmesinler çünkü bu toplantıları, bu kura çekimlerini biz çok defa yaptık. Her seferinde sevinen oldu, üzülen oldu. Ama inşallah bu TOKİ projeleri devam edecek." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim