ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Merkezi Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bulunan Yaşama Katkı Derneği tarafından Vakfıkebir ilçesine bağlı Aydoğdu köyünde yalnız yaşayan 74 yaşındaki Huriye Kesim ziyaret edilerek, ilk kez doğum günü kutlandı.

Merkezi Vakfıkebir’de bulunan Yaşama Katkı Derneği kimsesiz ve yardıma muhtaç aileleri araştırarak yaşamlarında farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Bu bağlamda ilçeye bağlı Aydoğdu köyünde yalnız yaşayan Huriye Kesim ziyaret edilerek doğum günü kutlandı.

        “DOĞDUM DOĞALI YÜZÜM GÜLMEDİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken zaman zaman gözyaşlarına boğulan Huriye Kesim, “Doğdum doğalı yüzüm gülmedi. Yaşadıklarımı yeniden anlatsam dayanamam. Hiç anlatmayayım da sizler de üzülmeyin. Hayatın iyi yönlerini hiç görmedim. Ne doğduktan sonra, ne de evlendikten sonra gün gördüm. Yalnızlığın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatamam sizlere. Bunu yaşayan bilir. Ancak Allah’ıma şükürler olsun ki bu gün sizleri gördüm. Sizlerden Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

        Beş kız, dört erkek çocuk annesi olan Kesim, çocuklarının her birinin başka yerlerde olduğunu söyledi. Kesim, “Onlarla durup kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Çocuklarımı ve gelinlerimi kınamak istemiyorum, ama rahat ettiğim yerde yaşamak istiyorum. Evimden içeri girince sanki cennetin kapısı açıldı gibi geliyor bana." ifadelerini kullandı.

        “ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK"

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Yaşama Katkı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Arısoy, “Şu anda Huriye teyzemizin evinde doğum günü kutlaması yapıyoruz. Yaşama Katkı Derneği olarak kendisine bir sürpriz yapalım dedik ve doğum gününü kutlamak istedik. Teyzemize güzel bir gün yaşatmak istedik. Allah kendisine uzun ömürler nasip etsin. İnşallah bundan sonra da ziyaretlerimiz sürecek kendisine. Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği olarak özel günlerde, bayramlarda yaşlılarımızın ziyaretine geliyoruz. Yine aynı şekilde bu ziyaretlerimiz devam edecek. Derneğimizin çalışmalarında ve ziyaretlerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen belediye başkanımızın eşine ve Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz." açıklamasını yaptı.

        Ziyarete Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Arısoy’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Melahat Birinci, Sevgi Birincioğlu, Gülüzar Ocak, Emine Şafak ve Emine Aksoy katıldılar.

Editör: TE Bilisim