ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi ve Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanı Nurullah Albayrak, "Bizler insanca yaşayacağımız TÜİK ve Devlet İstatistik Enstitüsü’nün(DİE) açıkladığı 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı 3 bin 600 TL, yine aynı kurumlar tarafından asgari ücretlinin açık sınırı olarak açıklanan 2 bin 500 TL’yi istiyoruz." dedi.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Nurullah Albayrak, 04 Nisan 2015 Cumartesi günü Türkiye Kamu-Sen’e bağlı şubeler tarafından Ankara’da düzenlenen miting ile ilgili açıklama yaptı. Albayrak, "Hükümete sesimizi duyurmak ve Emekli, Asgari Ücretli, Dul ve Yetim ile Memurun enflasyon karşısında ezilmemesi ve her kesimin insanca yaşayacağı adil bir ücret, eşit işe eşit ücret verilmesi, hükümet yetkililerine sesimizi duyurmak için Ankara’da gerçekleştirdiğimiz dev miting memurumuzun sağduyusu ile gerçekleştirilmiştir." dedi.

“YÜZDE 12 EK ZAM TALEBİNDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

"Bizler insanca yaşayacağımız TÜİK ve Devlet İstatistik Enstitüsü’nün(DİE) açıkladığı 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı 3 bin 600 TL; yine aynı kurumlar tarafından asgari ücretlinin açık sınırı olarak açıklanan 2 bin 500 TL’yi istiyoruz.” diyen Nurullah Albayrak, "Bizler hükümetin açıkladığı ve maalesef uygulamadığı yoksulluk sınırına da razıyız. Asgari ücretli, emekli ve memura verilen her kuruş ekonomiye de can suyu olacaktır. Ekonominin canlanmasına da katkı sağlayacaktır. Ankara’daki mitingimize katılan tüm memurlarımıza da şükranlarımızı sunuyor ve açıklanan yüzde 12 enflasyon farkı olan ek zam isteğinden vazgeçmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim