ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Mersin Tarsus Girişimci İşadamları Derneği’nin (TAGİD) davetlisi olarak ilçeye gelen Adana Ticaret Borsası Başkanı ve Anadolu Girişimci İşadamları Derneği Başkan Vekili Muammer Çalışkan, ‘Tecrübe Paylaşım Programı’nda konuştu.

Başarı için çok çalışmak gerektiğini dile getiren Başkan Çalışkan, “Çok çalışmamamız gerekiyor, çalışırken de hiçbir şeyi bahane etmememiz şart. Tabiki şartlar göz önüne alınmalı ama biraz da cesaret gözönüne alınmalı. Yaptığımız her işte kaliteli ürünler üretmeliyiz. Kaliteli ürün üretmemiz içinde önce kaliteli işletmeler ve kaliteli bir ekip kurmalıyız.”dedi.

Şahısların başarısının mutlaka önemli olduğunu fakat, işletmedeki tüm bireyler gönüllük esasına göre çalışması gerektiğini belirten Çalışkan, “ Bunu nasıl sağlayacağız bunun en güzel yolu işletmelerdeki patronundan kapının önündeki güvenliğe kadar herkes kendini işletmenin bir ailesi gibi görmesi gerekir. Mutlaka bu işletmeyi oluşturan patronların, yöneticilerin işletmesinde çalışanların insan olduğunu, onlarında dertleri sıkıntıları ve sorunları olabileceğini düşünerek, tüm çalışanlarıyla birebir ilgilenmesi gerekiyor. Ancak o zaman işletme çalışanı kendini o ailenin bir ferdi olarak hisseder. Bütün bunlar yapıldığında verimin artacağı görülecektir.”diye konuştu.

Tarsus Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Faruk Kıraç ise, Tarsus’ta 125 üyeye ulaştıklarını belirterek, hedeflerinin 200 üyeye ulaşmak olduğunu söyledi. Kıraç, “TUSKON’a paralel olarak derneğimiz genişleyerek hedeflerine doğru ilerlemektedir. Bir STK temsilcisi tüm sorumluluklarımızın bilince güzel Tarsus kentimizin gelişmesi ve kalkınması için mücadele veriyoruz. Tarsus’a bir üniversite kurulması Kaymakamımız ve milletvekillerimiz öncülüğünde geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız ile görüştük. Tarsus’un geleciği için bu tür hizmetlerin takipçisi olacağız. Bu hizmet yolunda bize destek ve güç veren herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yeni TAGİD üyelerine plaket verildi.
Programa AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Uzun, Koca A.Ş. Genel Müdürü Mahir Altunbay, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Tarsus Müftüsü Abdulkerim Akbaba ve iş adamları katıldı.


Editör: TE Bilisim