BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’nın birlik beraberliğe ve ortak akla ihtiyacı olduğunu söyledi.

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Bazı ilçe yöneticileriyle ziyarete gelen Ramazan Çırak’a belediyenin çalışmalarını anlatan Zihni Aldırmaz, “Ortak akıl anlayışı ile çalışmalarımızda herkesin katkısını aldık. Adana’nın birlik beraberliğe, ortak akla ihtiyacı var. Sizlerin ve diğer partilerin katkılarıyla çok mesafe aldık.” dedi.

Kanalizasyon ile yağmur suyunu ayırma çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Zihni Aldırmaz, “Bunun gerçekleşmesiyle hem kapasite artacak hem de bulvarlardaki koku ortadan kalkacak. Şimdi Gazipaşa Bulvarı’nda çalışma yapıyoruz. Yağmur yoğun olarak yağdığında 17 mahalleyi su basıyordu. Batı Arıtma’dan ana kollektör yapıyoruz. Havaalanı içinden ve tren hattından geçerek devam ediyor. Hayal Park’ın orada da su baskınları oluyordu. Orayı tamamladık. Her gün 100’ün üzerinde noktada çalışma yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz, yeni bir asfalt şantiyesi yaptıklarını, saatte 200 ton üretim kapasiteli şantiyenin bitmesiyle tüm ilçelerin de ihtiyacını karşılayabileceklerini belirtti.

Hem altyapıda hem üstyapıda yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını kaydeden Zihni Aldırmaz, şöyle devam etti: “Asfalt şantiyesi, tünel geçişleri dahil bir çok çalışmayı İller Bankası kredisi ile yapıyoruz. İhaleler şeffaf yapılıyor ve hak edişleri İller Bankası ödüyor. Atatürk Bulvarı’nı Kenan Evren Bulvarı’na bağlayacak Sular’daki tünel geçişini 260 günde tamamlamayı planlıyoruz. Ayrıca Türkmenbaşı’ndan Obalar Caddesi’ne ulaşacak bulvarın istimlak çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı. Kısa bir süre sonra o bulvar da açılacak. Buna karşın bunlardan rahatsız olanlar da çıkıyor. Birlik ve beraberlikten rahatsız olanlar belli şeyleri yapıyor. Biz de hizmete Adana’ya hizmete devam ediyoruz.”

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak da kendilerini kabul ettiği için Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiklerini belirten Ramazan Çırak, işlerin şeffaf yapılması halinde kimsenin de söyleyecek sözü kalmadığını aktardı.

Editör: TE Bilisim