Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Adana'yı Badminton Türkiye Şampiyonası'nda küçük erkekler ve kızlar, yıldız erkekler ve kızlar olmak üzere 4 dalda Mehmet Adil İkiz Ortaokulu temsil edecek.

Okul Müdürü Mehmet Geben, olumsuz çalışma şartlarına rağmen 5 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan öğrencilerini ve onları hazırlayan öğretmenlerini kutladı. Elde ettiklere derecelerle Adana’yı en iyi şeklide temsil ettiklerini belirten Geben, “Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Tokgöz bu başarının arkasındaki en önemli isimdir. Bütün turnuvalarda takımlarımızın yanında bulunan yardımcı antrenörümüz İngilizce Öğretmeni Emel Akgün ve alt yapıyı hazırlama konusunda büyük destek veren diğer yardımcı antrenörümüz Sınıf Öğretmenimiz Cevdet Koçyiğitoğlu’na teşekkür ediyorum. Çocuklarımız kısıtlı imkanlarla da başarılı olunacağını gösterdi. İnşallah daha çok çalışarak önemli başarılara imza atacağız." dedi.

Editör: TE Bilisim