Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Adıyaman Valiliği ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı işbirliği ile 10-13 Mayıs tarihleri arasında 5. GAP Gençlik Festivali düzenlenecek.

Valilik toplantı salonunda Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında yapılan toplantıda, festivalin ilde coşkulu ve renkli geçmesi için kurumlar arası görev dağılımı yapılarak, yol haritası belirlendi.
Festival süresince herhangi bir sıkıntı ve problemin yaşanmaması için bütün hazırlıkların gözden geçirildiğini ve Adıyaman’ın 5. GAP Gençlik Festivali'ne hazır olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, “İlimizin tanıtımı açısından önem verdiğimiz bu festivali en iyi şekilde organize etme amacındayız. Bu kapsamda, festivalin coşkulu ve neşe içinde geçmesi için bütün kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza büyük sorumluluk düşmektedir.” dedi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Emniyet Müdür Vekili Erol Etlik, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Sami Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü S. Ahmet Bağcı, Afad Müdürü O.Ertuğrul Altuğ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, TPAO Bölge Müdürlüğü yetkilisi, DSİ yetkilisi, Gençlik ve Kültür Evi Yetkilisi Yeşim Çelik ve diğer ilgililer katıldı.

Editör: TE Bilisim