LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Adıyaman Atletizm İl Temsilciliği tarafından tertiplenen 'Atatürk Yol Koşusu' Kâhta yolu güzergahında yapıldı.

27 Aralık 1919 Yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 93. yıldönümü münasebeti ile yapılan “ 27 Aralık Büyük Atatürk Yol Koşusu” Genç Erkekler kategorisinde 31, Genç Bayanlar kategorisinde ise 34 olmak üzere toplam 65 sporcu katılım ile gerçekleştirildi.
Yapılan yarışmalar sonunda; Genç Erkekler Kategorisinde Birinci Murat Güder, İkinci Alican Beke, Üçüncü Enes Ayik, Dördüncü ise Bahri Çetin olurken, Genç Kızlar Kategorisinde ise Birinci Makbule Yenice, İkinci Elif Çetin, Üçüncü Merve Özkan, Dördüncü ise Esin Karadağ oldu.
Yarışma Sonunda bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, dereceye giren sporcularımızın başarılarının devamını diledi.
Ödül töreninde bir açıklama yapan Adıyaman Vali Yardımcısı Mehmet Ugur Aslan ise Adıyaman’da düzenlenen sportif faaliyetlerle gençlerin spora olan ilgiyi artırdığını söyledi.

Dereceye giren sporculara Adıyaman Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Aslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı madalya ve teşekkür belgesi verdi.

Editör: TE Bilisim