ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Afyonkarahisar’da günlük 7 bin kişinin aktarma hizmetlerinden faydalanarak ücretsiz başka semtlere yolcuk yaptığı belirtildi.

Şehir merkezinde 90 otobüsle ulaşım hizmetlerini sürdüren Tureks Taşımacılık kartlı 75 kuruş, paralı binişlerde ise bir liraya yolcu taşıyor. Firmanın en son hayata geçirdiği aktarma hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar, 45 dakika içerisinde ikinci binişlerde ücret ödemeden yolculuk yapabiliyor.

Turex Taşımacılık İşletmesi Genel Müdürü Galip Şanlı, toplu ulaşımda vatandaşların desteğiyle daha çok işler yapacaklarını söyledi. En son hayata geçirdikleri aktarma hizmetleri sayesinde günlük yaklaşık 7 bin kişinin aktarma yaparak ücretsiz başka semtlere yolculuk yapabildiğini ifade eden Şanlı, bunun Afyonluların aile ekonomisine ciddi katkı sağladığını

Şanlı, "Modern kentlere bakıldığında gözümüze ilk çarpan unsurlardan biri kentteki toplu ulaşım hizmetleridir. Bizler Turex Turizm ailesi olarak, Afyonkarahisar'ın modern şehircilik kavramına, kentleşme yolundaki attığı önemli adımlara, şehrin yenilikçi ulaşım anlayışına kısaca kentin parlayan vizyonuna paralel bir çizgide yürüdük. Üzerimize düşeni yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Afyonkarahisar’ın sosyal ve kültürel yaşantısına katkıda bulanan Turex, 5 yıldır şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte engelli vatandaşları ücretsiz taşıyor. Engelliler için 10 adet rampalı aracı hizmete sokan firma, bununla birlikte üniversitede yapılan etkinlerle birlikte oluşturulan kulüplere de sponsorluk yapıyor.

Editör: TE Bilisim