BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, "Kış aylarını yaz aylarında yapılacak çalışmalar için bir hazırlık dönemi olarak değerlendiriyoruz. O yüzden şimdiden çalışma sezonunda neler yapacağımızı ele alarak, daha hızlı bir giriş yapmayı planlıyoruz." dedi.

Ağrı’da 2013 yılının ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Kurul Başkanı Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Bölge ve İl Müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Tekinarslan, "Kış aylarını yaz aylarında yapılacak çalışmalar için bir hazırlık dönemi olarak değerlendiriyoruz. O yüzden şimdiden çalışma sezonunda neler yapacağımızı ele alarak, daha hızlı bir giriş yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.

Birçok kurumun kendi içindeki bütçe ve yatırım planlarının kesinleştiği bir dönemde olduklarını kaydeden Vali Tekinarslan, "Her kurumun kendi içindeki işleyişi ayrıdır. Ama bazı konularda kurumların birbirleriyle müşterek yürüttükleri projeler vardır. Biz buradaki eksikleri tespit ederek işlerin daha sağlıklı yürümesi konusunda kafa yoracağız." ifadelerini kullandı.

Karla mücadele konusunda bütün kurumlarda ciddi bir çalışma yürütüldüğüne dikkat çeken Vali Tekinarslan, "Geçtiğimiz günlerde Ağrı Erzurum arasında yaşanan tipi nedeniyle bölgeye gittik. Burada ekiplerimiz var gücüyle çalıştılar, ancak araç konusunda eksiğimiz var. Bunun üzerine yaptığımız görüşmelerin neticesinde 2 adet araç daha gönderildi ve devamı da gelecek." dedi.

Vali Tekinarslan’ın konuşmasından sonra kurumlar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, kurumların birbirleriyle ilgili koordinasyonu hakkında kararlar alındı.

Editör: TE Bilisim