Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Samsun Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Aydoğdu son bir sene içerisinde iki defa tutuklanmasına neden olan iddiaların komplo olduğunu öne sürerek, ilgililer tazminat davası açacağını açıkladı.

Samsun Damızlık Koyun Keçi- Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Aydoğdu yaptığı açıklamada, son bir sene içerisinde iki defa tutuklanıp cezaevine girmesine neden olan suçlamaların iddia nitelediği taşıdığını söyledi.
Birliğe üye bazı kişilerin kendisine komplo kurduğunu öne süren Aydoğdu “ Samsun Damızlık Koyun Keçi- Yetiştiricileri Birliği’nin ben kurucu başkanıyım. 19 Kasım 2011 tarihinde gerçekleşen birliğimizin olağanüstü genel kurul toplantısında, yeniden başkanlık görevine seçildim. Göreve gelişimin ardından birliğe üye bazı muhalif kişiler hakkımda çeşitli suçlamalar öne sürerek savcılığa başvurdu. Bu başvurular sonrası kısa dönemler olarak iki defa cezaevine girdim ve çıktım. Son cezaevine girişimde 27 gün kaldım ve tahliye edildim. Bana komplo kuranlar hakkında savcılığa başvurup tazminat davası açacağım “ dedi.




Editör: TE Bilisim