LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Samsun Ahsen Vakfı'nın Başkan ve yöneticileri, Ankara'da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştürdü.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'in girişimleriyle Ahsen Vakfı Başkanı Hacı Rasim Tekeci ile Başkan Yardımcısı Mehmet Kurnaz'ın katıldığı ziyaretlerde Ahsen Vakfı'nın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bakanlara bilgiler verildi. İlk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız makamında ziyaret edildi. Vakıf Başkanı Hacı Rasim Tekeci, Türkiye'deki herkesin vakıf duasından istifade etmesini arzuladıklarını belirtti.

Daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun makamına geçildi. Vakıf Başkanı Hacı Rasim Tekeci, geçtiğimiz Nisan ayında yapılan ziyaretin ardından gerçekleştirilen bu ikinci ziyarette, Diyarbakır Eğil'deki Peygamber türbeleri ile Bitlis Gayda'daki Gavs-ı Azam Seyyid Sebgatullah-i Arvasi (k.s), projesinin çevre düzenleme safhasında desteklerini esirgemeyen Bakan Eroğlu'na teşekkür etti. Vakıf projelerinin çevre düzenlemesine katkı sağlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise böylesi önemli bir görev üstlenen Ahsen Vakfı'nın yanında olmanın kendileri için bir onur olduğunu ifade etti. Ziyarette Ahsen Vakfı'nın son yaptığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerde, vakfın hazırlamış olduğu "Samsun Evliyaları" adlı kitap her iki bakana da hediye edildi.

Editör: TE Bilisim