ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Ak Parti hükümeti öncesi sporculara pek sahip çıkılmadığını belirterek, ülkede başarılı sporculara AK Parti iktidarı döneminde sahip çıkıldığını söyledi.
Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Başer, ülke ve Yozgat’ta spor adına yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
Geçmişteki siyasetin aksine AK Parti'nin spora, sporcuya ve gençliğe değer veren bir iktidar olduğunu belirten Milletvekili Başer, "Ülkemizin 4 bir yanında olduğu gibi Yozgat ve ilçelerimizin tamamına yakınını çim sahalarla ve spor tesisleriyle donattık. Geçlerimizin boşi zamanlarında arkadaşlarıyla stres atabileceği birlikte olabilecekleri modern spor salonlarını hizmete sunduk. İlimiz merkeze ve ilçelerimize kapalı spor salonları yaptık. İnşallah bu dönem içerisinde spor salonu olmayan ilçemiz olsun istemiyoruz. Amatör spor kulüplerinin hayatta kalması faaliyetlerini daha iyi sürdürebilmesi için onlara da destek oluyoruz olmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz insanımıza değer veriyoruz." dedi.
Yozgat’ta eksikliği büyük oranda hissedilen yüzme havuzu projesini kapalı bir yüzme havuzu yaparak giderileceğini kaydeden Başer, "İlimize yapılması planlanan yüzme havuzunun geçen aralık ayında ihalesi yapıldı. Vatandaşlarımız artık günübirlik spor yapabilecek. İnsanlarımızın stres atabileceği, kadınlarımızın, gençlerimizin spor yapabileceği bir spor vadisi kompleksi olsun, onunla ilgili hem valimiz hem başbakan yardımcımızın büyük gayretleri var inşallah yakın bir tarihte orayı da Yozgat insanımızın emrine sunacağız. Elbette sporun her alanında Yozgat’mızda gelişsin. Geçmişte olduğu gibi Yozgatspor yine birinci lige çıksın o başarıları tekrar yakalasın arzu ediyoruz. Bu birlikteliğimiz olduğu sürece Yimpaş Yozgatsporumuz bugünkünden daha güzel noktaya gelecek. Aynı şekilde hükümetimiz Yozgat insanına yapacağı spor alanındaki yatırımlarıyla inşallah daha güzel yarınlara ulaşacağız. Her şey Yozgat ve Yozgatlı için. Bu kapsamda ilimize ne kadar hizmet etsek onların bizlere vermiş olduğu payenin karşılığı olamayacağını düşünüyorum. İnşallah ibadet aşkıyla da Yozgat ve Yozgatlının her zaman emrinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. İlimizi daha güzel yaşanabilir kent haline getirmek için yatırımcısıyla, sanayicisiyle, iş adamıyla hep beraber hizmet edeceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim