TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, 2013 yılında Yozgat ve ülkenin yarınlarının her alanda daha güzel olacağını söyledi.

        Ertuğrul Soysal, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, Yozgat halkının yeni yılını kutladı. Soysal, "Milletçe acıları, üzüntüleri, sevinç ve mutluluklarıyla bir yılı daha geride bırakıp, büyük coşku ve umutlarla yeni bir yıla giriyoruz AK Parti olarak, iktidara geldiğimiz günden bu güne, ülkenin çözüm bekleyen birçok problemini çözmenin ve dünyanın en kalkınmış ekonomileri arasında yer alabilmenin mutluluğunu paylaşmaktayız, eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere birçok alanda reform niteliğindeki yenilikleri ortaya koyan hükümetimiz bugün olduğu gibi gelecekte de ekonomik büyüme hızını devam ettirebilmenin çalışmaları içerisindedir." dedi

        10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde her yıl ülkenin dört bir yanında gelişmeler devam ederek 2013 yılında da aynı hızla devam edeceğini ifade eden Milletvekili Soysal, "Her yıl yeni bir yılın başlangıcı olarak barış ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum. 2002 yılından 2013 yılına kadar geçen sürede Türkiye ekonomik ve sosyal anlamda büyük gelişim ve değişim yaşadı. Bu gelişim süreci Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılında dünya ülkeleri arasında Türkiye lider konuma gelecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2013 yılının ülkemiz, milletimiz, devletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevginin, barışın, huzurun, kardeşliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın egemen olduğu bir dünya dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim