ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Fırat Üniversitesi, Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi tarafından düzenlenen ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 'AB 7. Çerçeve Programı Proje Hazırlama Uygulamalı Eğitimi' başladı.

        Fırat Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen eğitim programına, Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Alli, Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkez Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın ile çeşitli fakültelerden öğretim üyeleri katıldı.

        Programın açılışında konuşan Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkez Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik destek yardımıyla 7. Çerçeve Destek Programı ile ilgili akademik personele yönelik olarak eğitim düzenlediklerini belirtti.

        Fırat Üniversitesi’nde proje hazırlama noktasında ciddi bir potansiyel olduğunu belirten Prof. Dr. Akın, “Üniversitemizdeki bu potansiyeli bir miktar tetiklemek için bir eğitim desteğine ihtiyacımız olduğunu düşündük. Kalkınma Ajansı ile bu görüşümüzü paylaştık ve danışmanlık ve eğitim hizmetlerini sağlayan uzman bir ekiple bu konuyu detaylı olarak görüştük. Dolayısıyla da böyle bir organizasyonu yapmış olduk. Bu eğitim programının akademik personelimize yararlı olacağını düşünüyorum.” dedi.

        Dört gün sürecek eğitim programında katılımcılara, Progeda Danışmanlık Hizmetleri’nden uzman Pınar Demirekler Burat ile Gamze Kozanoğlu tarafından, uluslararası proje hazırlama teknikleri konusunda çeşitli bilgiler verilecek.

Editör: TE Bilisim