MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Yozgat Akdağmadeni Devlet Hastanesi, branşında uzman doktor ve sağlık çalışanları ile hizmette sınır tanımıyor. Uyum içinde çalışan sağlık ekiplerinin bu gayreti, hastaneye tedavi olmak için gelen vatandaşların takdirini topluyor. Hastanede görev yapan genç uzman doktorların ünü, ilçe sınırlarını aşarak çevre illere kadar ulaştı.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Bülent Koç, hastanenin fiziki ve genel durumu bakımından son derece modern cihazlarla donatıldığını, branşında uzman hekim kadrosuyla ilde yapılan her türlü tedavi ve ameliyatların ilçelerinde de yapılabildiğini söyledi.

Koç, "Öncelikle hastane şartlarımızın yeterli olması ve uzman arkadaşlarımızın bu işte istekli olmaları, bilgi ve tecrübeleriyle hastaları tedavi etmeleri, dışarıdan hasta gelmesinin en önemli sebepleri arasında yer alıyor. Türkiye'de genel kriterler açısından bakıldığında, özellikle sağlık sektöründe küçük ilçelerden hastalar, ya doktor bulamamaktan veya doktorların yetersiz olması gibi değişik sebeplerden dolayı daha çok, büyük illerdeki sağlık kuruluşlarına müracaat ederler. Bizde ise durum çok farklı, Sivas başta olmak üzere Tokat, Çorum gibi illerden hastanemize tedavi amaçlı gelen hastalarımız var." dedi.

Bir yıldır hastanede görev yapan doktorların başarılı geçen ameliyatları ve diğer hasta tedavileri ile hastanenin öneminin daha da arttığını dile getiren Başhekim Koç, "Son yıllarda ülkemizde ve bölgemizde sağlık alanında çok güzel gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmeye bizler de görevimizi en iyi şekilde yaparak katkı sunmaya çalışıyoruz. Hastanemizde tedavi ya da ameliyat olan hastamız, buradan oldukça memnun ayrılıyor ki başka illerdeki akrabalarına, dostuna hastanemizi tavsiye ediyor. Bu sayede hastanemize olan ilgi daha da artıyor. Birkaç ameliyat dışında bütün ameliyatlar hastanemizde yapılmaktadır. İlçe halkımıza sağlık alanında en iyi, en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Halkımızdan edindiğimiz intiba ise bizleri fazlasıyla mutlu ediyor." diye konuştu.

Başhekim Koç; hastanede görev yapan K.B.B. Uzmanı Dr. Raşit Cevizci, Ortopedi Uz. Dr. Yunus Güzel, Göz Dr. Yelda Yıldız Taşçı ve Anestezi Uzmanı Dr. Zeynep Bilge Balaban’a, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Editör: TE Bilisim