Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Hatay’ın İskenderun ilçesine Akdeniz Gençlik ve Eğitim Derneği’nin ‘Gönüllü Çalışma Projesi’ kapsamında Litvanya’dan gelen eğitimciler halk eğitim merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Dernek Başkanı Ercan Aflaz, projenin hazırlık toplantısı amacıyla Livanyalı eğitmenler Violeta Deksniene ve Skirmante Deksniene’yi misafir ettiklerini söyledi. Konuklarına Gazi İlköğretim ve halk eğitim merkezlerindeki yetişkin eğitimler hakkında bilgiler verildiğini aktaran Aflaz, “Bu proje sonrasında 50 yaş üstü 6 vatandaşımızı gönüllü olarak 3 haftalık süre ile Litvanya’da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren halk eğitim merkezine göndereceğiz. Aynı şekilde 50 yaş üstü 6 Litvanyalı da Türkiye’ye gelerek burada gönüllü olarak çalışacak. AB destekli projemizde 5 gün misafir edeceğimiz konuklarımıza derneğimizin faaliyetlerinin yanı sır Türk örf ve adetleri hakkında bilgi vereceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim