ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Akdeniz Oyunları çerçevesinde Tarsus'a 4 milyon 500 bin liralık yatırım yapılacağı bildirildi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü İbrahim İlhami Koç, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi'ni ziyaret ederek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tarsus Şehir Stadı'nın ışıklandırma çalışmalarına 1 milyon 400 bin lira, aynı stadın zemin değişimi, soyunma odaları, tribün ve diğer eksiklikleri ile Burhanettin Kocamaz Stadının bakım ve onarım çalışmalarına kısa bir süre sonra başlanacağını belirten Koç, hazırlıkların belirledikleri süreç içinde bitirileceğini belirtti. Koç, ilçeye oyunlar çerçevesinde 4 milyon 500 bin lira tutarında yatırım yapılacağını aktardı.

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Akdeniz Oyunları öncesi kaymakamlık olarak her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise Akdeniz Oyunları'nın hem ülkemiz, hem de Mersin için çok önemli bir sınav olacağını, Türkiye'nin özellikle son yıllarda birbirinden önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaparak çok güzel işlere imza atabileceğini kanıtladığını söyledi.

Editör: TE Bilisim