Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Adıyaman Belediyesi tarafından sosyal ve kültür etkinlikleri kapsamında İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mili Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı düzenlendi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizesiyle Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda; Araştırmacı-Yazar Recep Aslan konuyla ilgili “Meşhur ve Meçhul Akif” isimli konferans verirken, ayrıca İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Öztin, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, öğrenci ve öğrenci velileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı program coşkulu geçti.

Konferansın sonunda Adıyaman Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kompozisyon dalında Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden Zeynep Şimşek, şiir dalında Namık Kemal Ortaokulu’ndan Semah Öncebe, resim dalında ise Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nden Uğur Atmaca ödül kazandı.
Konferansın sonunda Başkan Büyükaslan tarafından, Araştırmacı-Yazar Recep Aslan’a çiçek ve plaket takdim edildi ve toplu resim çekildi.





Editör: TE Bilisim