Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Hatay Dörtyol’da 2005 yılından bu yana AK Parti içerisinde aktif rol alan Bolat ailesi, istifa ederek dilekçelerini AK Parti İlçe Başkanlığına sundu. Ardından Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) üye olan Bolat ailesi, MHP Kuzuculu mitinginde rozetlerini taktı.

İstifaları ile ilgili Bolat ailesi adına açıklama yapan Uğur Bolat, "2005’ten bu yana AKP içerisinde aktif bir şekilde görev aldım ve üyelikte bulundum. Aynı zamanda ben kalp rahatsızlığı bulunan engelli bir vatandaşım. 2005’ten beri beni sürekli köle gibi mevsimlik işçi olarak çalıştırdılar. 6 ay çalışıp 6 ay işsiz kaldım. Ailemle hep verdikleri yardımlara muhtaç kaldım. Ama artık onların boyunduruğunda kalmaktan sıkıldım. Beni her seçim zamanında iş vereceklerini söylediler ama hep beni geçiştirdiler ve sözlerini tutmadılar. İlçe başkanını aradım, telefonlarıma bakmadılar. Seçim zamanında sandık görevlisi oldum. Kendi adamları sandıkları terk ederken ben gece geç saatlere kadar sandıkları bekledim. Sırf çoluk çocuğum için iş verecekleri ümidi ile. Ama artık onların yalanlarından ve beni adam yerine koymamalarından sıkıldım. Bana bu süreçte sahip çıkan, AKP’li olduğum halde beni dışlamayan MHP’li kardeşlerimden Allah razı olsun. Bu samimi duruşlarından dolayı ve beni aralarına kabul ettikleri için öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerif Türker’e ve yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’ne üye olmaktan da büyük gurur duyuyorum." dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerif Türker, "AKP içerisinde hala bizlere katılmak isteyen arkadaşlarımız olduğunu biliyorum fakat baskıyla tehditle vatandaşlarımızı korkutuyorlar. Biz öncelikle vatandaşlarımıza insan gözüyle bakıyoruz, partici gözüyle değil. Biz vatanını ve milletini seven herkesi kucaklamaya hazırız. Bütün vatandaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi’ne bekliyoruz." açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilisim