Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, AK Partili Oğuzeli eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin'in Gaziantep'in eğitiminden sağlığına kadar birçok noktada yaptığı eleştirileri hatırlatarak, “Biz bunları yıllardır muhalefet olarak dile getiriyoruz.” dedi.

AK Partili eski başkan Bekir Öztekin, şehirde yayın yapan bir gazeteye verdiği röportajda, eğitimden Suriyelilere, kent idaresinden siyasete kadar birçok konuda ciddi eleştiriler yöneltti. Öztekin'in kentte ses getiren açıklamalarının ardından MHP İl Başkanı Taşdoğan da değerlendirmede bulundu. Öztekin'in itiraflarını yıllardır muhalefet olarak dile getirdiklerini anımsatan Taşdoğan, “Gaziantep’te hiçbir şeyin yolunda gitmediğini her açıklamamızda dile getirdik. Fakat yetkililer her defasında inkar kampanyası yürüttüler. 'Bu memleketin bütün kurumları iflas etti' dedik, İMF’ye borç verme havası içine girdiler. 'Öğrencilerimiz uyuşturucu müptelası oluyor' dedik, eğitim sisteminde çığır açtık manileri dizdiler. Eğitimde 71'inci sırada bulunan Gaziantep’in eğitim sorunun çok önemli boyutlarda olduğunu, sürekli değişen il müdürleriyle bir sistem oturtulamayacağını defalarca ifade ettik, fakat bedava kitap dağıtıyoruz manileriyle vatandaşlarımızla alay ettiler. 12 yıldır düzelmeyen eğitimde kim iktidar olduğunun takdirini de vatandaşlarımıza bırakıyoruz. 'Yolları, caddeleri yapıp yıkıyorsunuz' dedik, restorasyon bahanesiyle trilyonlar harcadılar. Belediyecilik görevlerini ekstra gösterip kendi reklamlarını yaptılar. Suriyeli sorunu ve trafik sorunu ile ilgili çözüm önerilerimizi açıkladık, kendi bildikleri yanlışlarla devam etmeyi seçtiler. Şimdi kendi içlerinde olan eski bir belediye başkanı bu açıklamalarımızın hepsinin haklı olduğunu ortaya koyan itiraflarda bulundu. Yani tarih yine MHP’yi haklı çıkardı.” ifadelerini kullandı.

“GAZİANTEP’TE BİRİNCİ OLACAĞIZ”

Seçimin yaklaşmasıyla birlikte çalışmaların da arttığını söyleyen Taşdoğan, Gaziantep’te birinci parti olacaklarını ifade etti. Gaziantep’te en avantajlı listenin kendilerinde olduğunu vurgulayan Taşdoğan, "2 Kasım sabahı Gaziantep’te birinci parti olarak hizmet sunmaya başlayacağımıza inanıyoruz. Listemiz diğer partilere göre çok avantajlı ve adaylarımız uyum içerisinde çalışıyor. Bu çalışmalar parti olarak bizi ileriye taşıyacaktır. Bıkmadan, yorulmadan ve usanmadan çalışacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim