Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Aktif Eğitim-Sen Eskişehir il yönetimi, geçtiğimiz günlerde Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Arif Dede'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aktif Eğitim-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Ersin Tosun, Dede'ye, yeni görevinde başarılar diledi. Eskişehir'in eğitim konusunda çıtasının yüksek olduğunu belirten Tosun, sendikacılığa yeni bir anlayış getirmek istediklerini kaydetti. Sendikanın yapacağı projeler ve üye çalışmaları hakkında bilgi veren Tosun, siyasallaşmadan sadece eğitim sendikacılığı yapacaklarını, kendi meşru haklarını ararken, eğitimin diğer paydaşlarının meşru haklarına da saygılı olacaklarını, bunun için mesai saatleri içinde eylem yapmayacaklarını söyledi.

Ersin Tosun, atama ve görevlendirmelerde liyakatin esas alınması için gayret göstereceklerini ve eğitim adına güzel ve olumlu adım atan herkesin destekçisi olacaklarını anlattı. Tosun, öğretmenlerin özlük haklarının, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, mesleki saygınlığın korunması ve artırılması ile öğretmene şiddet gibi temel problemlerin çözümü için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ise Aktif Eğitim-Sen il temsilcisi ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Dede, şöyle dedi: "Her zaman söylediğimiz gibi, eğitim öğretim sorunlarının çözümünde ortak akıl çok önemlidir. Eğitim çalışmaları sürecinde sendikaların ve diğer sivil toplum kuruluşlarının büyük bir öneme sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla birbirimize destek vererek, bu kutsi vazifeyi yürütmemiz lazım. Gayemiz, çocuklarımızın iyi bir eğitim ortamına kavuşması, Eskişehirimizin hakkettiği güzel yerlere gelmesi içindir. Bunu hep beraber, herkesle omuz omuza vererek başaracağız.”


Editör: TE Bilisim