Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) Aşkale Temsilcisi Hakkı Tülek, farklılıkları zenginlik olarak gören sendika anlayışıyla hizmet edeceklerini söyledi.

AKTİFSEN Aşkale Temsilciliği, ilçede sendikanın tanıtımına ve üyelerin tanışmasına yönelik bir program düzenledi. Programda konuşan ilçe başkanı Tülek, kısa süre önce kurulan sendikaya gösterilen teveccüh karşısında hayli memnun olduklarını, aynı şekilde omuzlarına binen sorumluluğun bilinciyle hareket edeceklerini ifade etti.

AKTİFSEN'in 1 Mart 2012'de kurulduğunu belirten Tülek, Aşkale'de 100'ü aşkın üyelerinin olduğunu hatırlatan Tülek, "Bizler, farklılıkları zenginlik olarak gören sendika anlayışımızla gök kuşağının farklı renklerini naif mükemmel ve enfes görüntüsü içinde sağlanan birlikteliğin aynısını sendikalar arasında da olmasını temenni ediyoruz. Bunun için de hoşgörü, muhabbet ve diyaloğumuzu hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Üyelerimizin ve tüm eğitim çalışanlarının hukuki, sosyal, özlük ve mali haklarını korumakla birlikte, iyileşmesi için çaba göstereceğiz. Bizler, çözüm odaklı sendika anlayışımızla herkesle beraber olma, kazandırana değil kazanana bakarak hak ararken, hakka girmeyerek daha çok yapacağımız çalışmalarla gündeme gelmek istiyoruz." dedi.

Erzurum Şube Başkanı Mehmet Karslı ise AKTİFSEN'e gönül veren, toplumda birleştirici ve bütünleştirici bir harç olmayı kendilerine ilke edinen eğitimciler tarafından ülke genelinde teşkilatlandıklarını hatırlattı.

Aşkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Yaman da yeni kurulan AKTİFSEN'in eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tanışma programı, davetlilere sunulan müzik ziyafeti ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim