Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Yeni kurulan ve Bilecik’te de hızla büyüyen Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) Bozüyük’te de yapılanmasını tamamladı. AKTİFSEN Bozüyük İlçe Temsilcisi Mevlüt Demirel, "Eğitim politikalarının partiler üstü olması ve eğitim politikaları üretilirken ülke koşullarının dikkate alınması gerektiğine inanıyoruz." dedi.

Mevlüt Demirel, düzenlediği basın toplantısında, şunları kaydetti: "Öğretmenlik, mesleklerin en güzeli ve en kutsalıdır. Öğretmen de insanların en değerlisidir. İnsanların en hayırlısı, insanlara hayrı öğretendir. Bu zamanda terbiye ana babadan alınmış öğretmenlere verilmiştir.
Eğitim politikalarının partiler üstü olması ve eğitim politikaları üretilirken ülke koşullarının dikkate alınması gerektiğine inanıyoruz. Şu anda öğretmenlerimizin en büyük sorunu özlük hakları gibi görünmekle beraber, özlük hakları sorununu da bağrında barındıran mesleki saygınlıktır. Öğretmenlerimizin mesleki saygınlık problemi çözüldüğü zaman ekonomik problemler çözülmeye mahkûmdur."

Editör: TE Bilisim