ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Alaca İlçe Başkanı Alim Okur, adil olmayan seçim sürecine ve pankartlarının kaldırılmasına isyan etti.

Alaca MHP İlçe Başkanı Okur, devletin bütün kurum ve kuruluşlarının ve belediye imkanlarının acımasızca kullanılan bir seçim süreci yaşandığını ifade ederek, "Kendilerine mübah olanı karşıdakilerine hem günah, hem de yasak olarak görüyorlar. O kadar ki devletin bütün kurumlarına baskı yapıyorlar ki adeta zapturapt altına alarak ellerinden gelse nefes almamızı dahi yasaklayacaklar." dedi.

"Çorumluyu avutanlara karşı, Çorumluya iş sağlayacak tek bir fabrika açmayanlara karşı, STK’ları iktidar gücüyle tehdit edenlere karşı, elinde Kur’an, kursağında haram, dilinde yalan gezenlere karşı bizimle yürü Çorum" yazılı pankartlarının kaldırıldığını ifade eden Alim Okur, "Kişi, kurum, siyasi parti ismi zikredilmemişken bu yazı neden birilerini çok rahatsız etmiştir ve yapmadıysalar neden rahtsız olmuşlardır? AKP'liler ilçe seçim hakimliğine şikayet ettiler, ilçe seçim hakimliği de pankartımızı kaldırttı." diye konuştu.


Editör: TE Bilisim