YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Antalya'nın Alanya ilçesinde, 16 bin çocuğa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle lunaparkta eğlenmek üzere 5'er adet bilet hediye edildi. Lunapark alanında kurulan stantlarda çocuklara ve öğretmenlere ücretsiz döner, ayran, su ve pasta ikramı yapılıyor.

Bu yıl çocukların bayramı farklı şekilde kutlayıp, eğlenmesi için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak, 16 bin çocuk sürpriz hediyelerle karşılaşıyor. Okullarda dağıtılan biletlerle çocuklar öğretmen ve ailelerinin eşliğinde gondol, çarpışan oto, hızlı tren, salıncak gibi lunaparkta bulunan bütün oyuncaklara biniyor. Kaymakam Özdemir, 4 gün sürecek olan lunapark eğlencesi ile çocuklar için bu yıl farklı bayram havası estirmek istediklerini ifade etti. Özdemir, lunaparkta çocuklara çeşitli ikramlar yapıldığını söyledi.

Her gün oteller tarafından çocuklara ayrıca animasyon grubu görevlendirilerk eğlendirildiğini ifade eden Kaymakam Özdemir, "Burada emeği geçen esnafa ve otelcilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklar hepimizin çocukları. Geleceğimizi daha mutlu, daha sağlıklı bir şekilde yarınlara taşımak adına çok güzel bir bayram geçirmelerini sağlıyoruz." dedi.

Lunaparka çocuklarıyla gelen vatandaşlarda gerçek bayramı yaşadıklarını dile getirdi. çocuklarla birlikte çok mutlu olduklarını kaydeden vatandaşlar, bu tür etkinliklerin her bayramda estirilmesini istedi. Kaymakam Özdemir ve esnafa teşekkür eden vatandaşlar, bu bayramın çok farklı ve güzel geçtiğini aktardı.



Editör: TE Bilisim