Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Öğrencilerin Alanya kent merkezinde pandomim ve canlı heykel gösterisi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti. Vatandaşlar ve turistler de hatıra fotoğrafı çektirmek istediği pandomim ve canlı heykeller gerçeği aratmadı.

Alanya'da Atatürk Anıtı önünde pandomim oyuncusu Ulvi Arı'nın hazırladığı Alanya Belediyesi Konservatuvar öğrencileri, gösteri yaptı. Pandomim ve canlı heykel gösterisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Pandomim oyuncusu Arı, Alanya'da 7 gün çalıştıklarnı söyledi. Arı, projenin ortaya çıkmasında Alanya Belediyesi Konservatuvar öğretim üyesi oğuz Tunç'un büyük katkısı olduğunu belirtti. Pandomim çalıştırması için burada olduklarını kaydeden Arı, "Turizm kentinde geliri de turizm olan bu Alanya'da bu projemiz ilgi gördü.'' dedi.

Alanya Belediyesi Konservatuvar Müdürü Abdullah Karaoğlu da öğrencilerle gurur duyduklarını dile getirdi. 'Öğrencilerle farklı bir işe girdiklerini ve bunu halka buluşturduklarını ifade eden Karaoğlu, Alanya'da sanatla ilgili farklı ve iyi değişimler olduğuna dikkat çekti. Karaoğlu, "Pandomim gösterisi de bunlardan biri oldu. Dolayısıyla ekibi kutluyorum.'' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim