Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Gazipaşa Bulvarı’nda devam eden altyapı çalışmalarını denetledi, çalışmalarla ilgili ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz’den bilgi aldı.

Gazipaşa Bulvarı’nda yağmur suyu ile kanalizasyonun beraber olduğunu, bu durumun kokuya ve taşmalara neden olduğunu belirten Zihni Aldırmaz, “Şimdi yaptığımız çalışma ile yağmur suyunu kanalizasyondan ayırıyoruz. Sonra binalara su için abone bağlantıları yapacağız. Bu çalışmalar bittiğinde de asfaltlama çalışmaları yapılacak ve bulvarı Ziyapaşa Bulvarı gibi ışıklandıracağız. Burası da Ziyapaşa’nın bir benzeri olacak. Hiçbir sorun kalmayacak” dedi.

Gazipaşa Bulvarı esnafı ile selamlaşan ve 'hayırlı olsun' dileğinde bulunarak işyerlerine giren Zihni Aldırmaz, yapılan çalışmaları esnafa anlattı ve geçici olarak verilen rahatsızlıktan dolayı özür diledi. Gazipaşa sakinleri ve esnafı da yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim