TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Bu yıl Cumhuriyet Meydanı’ndaki ‘Ramazan Sokağı’nda stant açan Anadolu Arastası bünyesindeki hemşehri dernekleri başkanlarına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından teşekkür plaketi verildi.

Nilüfer Belediyesi tarafından İhsaniye Mahallesi Halkevi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan ‘Ramazan Sokağı’nda stant açan hemşehri derneklerinin başkanları Halkevi’nde bir araya geldi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Anadolu Arastası’na üye hemşehri derneklerinin başkanlarına birlik, beraberlik, dayanışma ve coşku içinde geçirilen Ramazan ayına katkı koydukları için teşekkür ederek, bu projenin diğer belediyelere de örnek olduğunu söyledi.

Anadolu Arastası’nın örnek alınması gereken, barışı tam anlamıyla tarif eden bir proje olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, “Anadolu Arastası’na üye derneklerimize teşekkür ediyorum. Biz, Anadolu Arastası projesiyle aslında Türkiye’yi ve Balkanlar'dan Kafkaslar'a olan barışın projesini oluşturuyoruz. Anlam yüklü bu projeye katkı koyan herkese gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Başkan Bozbey, arasta inşaatına en kısa sürede başlanmasının planlandığını belirtti.

Hemşehri derneklerine verdiği değeri her zaman gördüklerini belirten dernek başkanları da Başkan Bozbey’e teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Editör: TE Bilisim