TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Ankara Büyükşehir Belediyesi, park, piknik ve rekreasyon alanlarında 7 gün 24 saat atlı ve motorlu güvenlik sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne ait ANFA AŞ bünyesinde hizmet veren ANFA Güvenlik elemanları tarafından sağlanan güvenlik, parklar ve yeşil alanların yanı sıra mezarlıklar ile içme suyu baraj alanlarında da 24 saat süresince devam ediyor.

ANFA Güvenlik Hizmetleri ve Sistemleri bünyesinde Özel Güvenlik hizmetini yerine getiren kadronun; nitelikli, bilgili, yasalara bağlı, profesyonel bir eğitimden geçirilmiş kişilerden oluştuğunu ifade eden yetkililer, Altınpark, Harikalar Diyarı, Göksu Park, Mavi Göl, Mogan Park, Gençlik Parkı, Dikmen Vadisi, 50. Yıl Parkı’nın yanı sıra 110 farklı noktadaki irili ufaklı parklar ile mezarlıklar, 7 baraj ve baraj alanı ile 5 isale hattının güvenliğinin sağlanmasında 2 bin 498 elemanının görev yaptığını söyledi.

        Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu toplu düğün, sünnet, halk konserleri, fuarlar, festivaller ve benzeri birçok etkinlikte güvenlik hizmetinin yine ANFA Güvenlik elemanları tarafından verildiğini kaydeden yetkililer, huzurlu ve güvenli bir ortamın sağlanmasına çaba gösterdiklerini vurguladı. Gece-gündüz, yaz-kış bu alanlarda vatandaşların huzur ve güvenini sağladıklarını ifade eden yetkililer, 24 saat hizmet veren güvenlik elemanlarının da 12 gezici ve 68 sabit amir ile sürekli kontrol edildiklerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim