Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Antalya Müftülüğü, çocuklara yönelik çocuk şenliği düzenledi.

Kepez İlçe Müftülüğü bünyesinde bulunan ve 100'ü aşkın üyesi bulunan Kepez İdealist Çocukları Sanat, Kültür ve Spor Kulübü öncülüğünde, Meşe Kapısı Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen şenlikte gün boyu çeşitli aktiviteler, oyun ve spor etkinlikleri yapıldı. Çocuk kulüpleri ile birlikte Antalyalı çocukların katıldığı şenlik, Kepez çocuk ilahi grubunun ilahileri eşliğinde başladı. Kepez Müftülüğü’nce çocuklara yemek ve dondurma ikramı yapıldı. Yine bu bölümde hazırlanan zıpzıp oyun parkı gibi çeşitli oyun parklarında çocuklar doyasıya eğlendi. Öğleden sonraki bölümde ise çocuklar arasında yapılan yoğurt, çuval, halat, yumurta yarışları çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı. Yarışma ödüllerinin dağıtılmasından sonra program sona erdi.

Antalya İl Müftüsü Ahmet Çelik, 100'ü aşkın üyesi bulunan kulübün öncülüğünde, sivil toplum kuruluşlarındaki çocuk kulüplerinin paydaşlığı ile bu sene birincisini düzenlediklerini şenliği geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini açıkladı.

Editör: TE Bilisim