BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Antalya'nın sorunlarını Meclis'e taşımada halkın gören gözü, duyan kulağı ve hep sesi ve soluğu olacağını belirtti.

Milletvekili Akıllı, Antalya'nın Manavgat, Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde ziyarette bulunarak kendisini Meclis'e göndermede desteği bulunan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretinde bulundu. Her zaman ortak aklı işleterek halka iç içe siyaset yapacaklarını vurgulayan Akıllı, halkın sandıkta verdiği yetkiyi Ankara'da en güzel şekilde temsil etmek için gayret göstereceğini söyledi.

Akıllı, ziyarette MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'le bir araya geldi. 7 Haziran seçimleri öncesi Antalya halkına ne söz verdiyse yerine getirme hususunda sözünün arkasında olduğunu ifade eden Akıllı, "İçinizden biriyim. Sorunları Ankara'da Meclis'te gündeme getirme ve çözüm bulmada halkımızla hep iç içe olacağım. Meclis'te her zaman halkın gören gözü, duyan kulağı ve hep sesi ve soluğu olacağım. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Telefonum 24 saat açık. Ankara'da hep sesiniz olacağım." diye konuştu.

Alanya Belediyesi'nin kısa süre içinde bir çok başarılı çalışmalara imza attığını anlatan Akıllı, Alanya'da, MHP'nin gösterdiği vizyon ve misyonla bir yerel yönetimin nasıl olması gerektiğini ortaya en güzel şekilde koyduğunu kaydetti. Akıllı, Türkiye'de yaşanan gelişmelere MHP'liler ve ülkücülerin liderleri Dr. Devlet Bahçeli ve genel merkezin belirlediği istikametten bakmalarının daha doğru ve sağlıklı olacağını ifade etti.

Sosyal medyada ve halk arasında teşkilat yöneticileri ya da genel merkezin aleyhinde şu veya bu şekilde olan konuşmalara ve ifadelere itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizen Akıllı, "Bu tür fitne, fesat ve dedikoduların MHP'nin birlik ve bütünlüğüne zarar vermesini engellemeliyiz. Biz iktidar olma hevesiyle ilke ve erdemlerimizi bir kenara itemeyiz. Liderimizin gösterdiği hedef ve yolda birlik ve beraberlik içinde yürürsek başarıya ulaşabiliriz." dedi.

Başkan Adem Murat Yücel de Alanya'da ipek böceği yetiştiriciliği ve ipek dokumacılığına dikkat çekmek için Akıllı'ya ipek kozasından yapılan tablo hediye etti.

Editör: TE Bilisim