İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, merkezdeki ve ilçelerdeki İl Müdürlüğü'ne bağlı antrenörlerle toplantı salonunda aylık olağan görüşmesini yaptı.
2013 yılı kış dönemi spor organizasyonları ve devam eden sportif faaliyetlerin görüşüldüğü, ayrıca karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda her spor branşının antrenörü kendi spor branşıyla ilgili durum değerlendirmesi yaparak, kış dönemi için yapacağı çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi.
2012 yılı içerisindeki çalışmaları, başarı grafiğindeki faaliyet ve sporcu sayılarının da ele alındığı toplantıda Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, branş antrenörlerine 2013 yılı içerisinde yapacakları faaliyet ve çalışmaları Avrupa derecesi yapan sporcular çıkarabilmek için sıkı tutmaları gerektiğini hatırlatarak, kurum olarak beklentilerinin bu yönde olduğunu ve bu hedefin altındaki çalışmaların kendisini memnun etmeyeceğini belirtti.
Bağcı, ayrıca 2013 yılı içersinde hizmet alımı antrenör sayısının 6 kişi daha artırılarak 23 kişiye ulaştığını, antrenör ihtiyacının giderilmesiyle de sporcu ve takımların daha başarı olacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim