ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde görev yapan antrenörlerin oluşturduğu müzik grubu, yetiştirme yurdundaki çocuklar için eğlence programı düzenledi.

Yurdun etkinlik salonunda gerçekleştirilen müzik şenliğine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile Yüksel Özden Çocuk Yuvası Müdürü Bekir Gezer de katıldı. Atletizm antrenörü Yusuf Karaburç, basketbol antrenörü Mehmet Ergin Üskan, hentbol antrenörü Kadir Kaçmaz, badminton antrenörü Derya Erdoğan, Badminton İl Temsilcisi Enes Erdoğan ve foto muhabiri Adem Uçan'dan oluşan müzik grubunun söylediği parçalarla çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi.
Çocuk esirgeme yurdunda yetişen Okyanus Animasyon Grubu Başkanı Ümit Taş da 'palyaço' ve 'gelişim oyunları' ile etkinliğe renk kattı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Ökkeş Demir, "Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Onlar geleceğimiz, her şeyimiz. Gelecekte bu ülkeye hizmet edecek çocuklarımızdan spor yapmalarını istiyoruz." dedi. Programı düzenleyen antrenörler ise her zaman çocukların hizmetinde olduklarını belirttiler. Çocuk Yuvası Müdürü Bekir Gezer, etkinlik sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerine ve Okyanus Animasyon Grubu'na teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim