Üniversiteli Şeyma ve Begüm, araba kiralayıp gezmeye çıktı. Ancak şehir magandaları peşlerini bırakmadı. Trafikte sıkıştırılan iki arkadaş kaza yaptı. Talihsiz genç kızlar, şimdi yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

TAKLA ATARAK DİREĞE ÇARPTI

Trabzon Avrasya Üniversitesi öğrencisi Şeyma T. (27) ve Begüm M. (23), önceki gece kiraladıkları araçla gece gezmeye çıktı. Beşirli Sahili'nde öğrencilerin kiraladığı aracı başka bir araç taciz etmeye başladı. Trafik magandasından kaçmak isterken panikleyen Şeyma T., direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce kaldırıma çıkan araç, ardından takla atarak yol kenarındaki direğe çarptı.

ÖN CAMDAN DIŞARI FIRLADI

Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var

Kaza esnasında araç içindeki Begüm M., otomobilin ön camından fırladı. Ağır yaralanan Şeyma T. ve Begüm M. olay yerine giden ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada burnu, çenesi, kolları ve bacakları kırılan, dalağı patlayan Avrasya Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Begüm M., yapılan ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındı. Kafasını çarpan araç sürücüsü Şeyma T.'nin de sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın olduğu yerde MOBESE kamerasının bulunmadığı öğrenildi.

Polis, Şeyma T. ve Begüm M.'nin kaza yapmasına sebep olan sürücüyü bulmak için olay yeri yakınlarındaki tüm ev ve işyerlerinin kamera kayıtlarını detaylı olarak incelemeye aldı.

Editör: TE Bilisim