YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Kastamonu'nun Araç ilçesine meslek yüksekokulu kazandırılmasında büyük emeği bulunan ve aslen Araçlı olan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin ismi ilçedeki yüksekokula verildi.

Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Araç’a bir yüksek okul açılması fikri yalnızca bir hayal iken Rafet beyle görüştüğümüzde bu konunun Araç için son derece önemli olduğunu, bunun ilçeye hayat verecek hem ekonomik, hem kültürel, hem de sosyal zenginlik katacak bir proje olduğunu, mutlak şekilde hayata geçmesi gerektiğini ve kendisinin her şeyiyle bu konunun arkasında olduğunu belirtmişti. İlk andan itibaren konuya hassas yaklaşan desteğini açıkça ortaya koyan, her konuda destek veren Rafet Vergili, ilçemizin geleceğinin şekillenmesinde büyük bir misyon yerine getirmiştir. Rafet Vergili’nin isminin yüksekokulumuza verilmesinde emek ve gayret gösteren başta Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yüksekokula isminin verilmesi konusunda açıklama yapan Rafet Vergili de kararın kendisini mutlu ettiğini ifade ederek katkı sağlayan herkese çok teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim