Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Bursa’da yaşayan Ardahanlılar, memleketlerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünü yöresel ezgilerle kutladı.

Bursa Ardahanlılar Federasyonu tarafından Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Ardahanlılar yoğun ilgi gösterdi. Programa, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, CHP Milletvekili İlhan Demiröz, Aykan Erdemir ve çeşitli derneklerin başkanları katıldı. Aşık Ahmet Poyrazoğlu’nun türküleriyle başlayan program, davul zurna ekibi ve Kafkas ekibi gösterilerinin ardından Sevcan Orhan konseri ile devam etti. Ardahanlılar, yöresel türkülerle eğlenceli saatler yaşadı.

Bursa Ardahanlılar Federasyonu Başkanı Şinasi Güneş, kurtuluş programına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneş, şunları söyledi: "23 Şubat 1913 yılında gerçekleşen Ardahan’ın kurtuluş günün kutlamak için bir araya geldik. Bu günü hem kutlamak hem de eğlenceli bur program düzenledik. Daha bir çok sürprizimiz var, federasyonumuzun ve Ardahan’ın tanıtımının yanı sıra Bursa’ya değer katan işadamlarımızın tanıtımları olacak."


Editör: TE Bilisim