YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Kastamonu’da faaliyet gösteren Artsam Eğitim Kurumları Genel Müdürü Gamze Eser, yabancı dil eğitimi alanında atakta olduklarını anlattı. Eser, "Yabancı dil eğitimi konusunda kurumumuz eğitmenleri ve sanat öğretmenlerimizin ortak çalışmaları, psikologlarımızın görüşleri doğrultusunda kendi eğitim materyallerimizi hazırlıyoruz." dedi.

Artsam Eğitim Kurumları Kurucu Genel Müdürü Gamze Eser, Genel Koordinatör Aslıhan Karaosmanoğlu ve İngilizce öğretmeni Kamil Yirmibeşoğlu, bir basın toplantısı düzenleyerek proje ve hedeflerini anlattı. Kurumlarıyla ilgili bilgi verdi.

Genel Müdür Gamze Eser, öğrencilere özel materyallerle kişisel eğitim verdiklerini bildirdi. Eser, eğitim, öğretim, yabancı dil, sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetler, beceri kazanma, kişisel gelişim ve psikolojik destek konularında hizmet veren Artsam Eğitim Kurumları’nın amacının küreselleşen dünya düzeninde uluslararası standartlara uygun olarak faaliyet göstermek ve devam eden öğrencilerin gelişimlerine destek vererek onlara farklı bakış açıları kazandırmak olarak açıkladı. Gamze Eser, "Eğitim kurumlarımızda 23’ü öğretmen olmak üzere 30 personel görev aldığı Etüt Eğitim Merkezi, anaokulu, serbest aktivite alanı, Montessori Programı, Yetenek Geliştirme Merkezi, hobi atölyeleri ve Mental Aritmetik Programı birimlerimizle faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. 2006 yılında sanat merkezi olarak kurulan Artsam, 2011 yılı Mart ayından itibaren yetenek geliştirme merkezi çatısı altında bale, resim, yaratıcı drama, dans, ebru ve erken İngilizce dallarında Kastamonu’da yaşayan çocuklar ve yetişkinlerin yoğun ilgisini çekmeyi başarmıştır." dedi. 2012 yılında açılan Artsam Etüt Eğitim Merkezi ve Damla Eser Anaokulu birimleriyle kısa bir süre önce faaliyete geçen Aloha Mental Aritmetik Programı'nı da eklemenin gururunu yaşadıklarını belirten Eser, "Artsam Etüt Eğitim Merkezi ve Damla Eser Anaokulu birimlerimizde MEB müfredatının yanı sıra öğrencilerimize yoğun programlarla İngilizce ve Almanca yabancı dillerini kazandırmayı hedefliyoruz. Yabancı dil eğitimi konusunda kurumumuz eğitmenleri ve sanat öğretmenlerimizin ortak çalışmaları, psikologlarımızın görüşleri doğrultusunda kendi eğitim materyallerimizi hazırlıyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim