Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Uzun yıllar devletin bir çok kademesinde görev alan ve son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinde bulunan Aslan Karanfil, MHP Samsun İl Başkanlığı binasında yaptığı toplantıyla milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Çok sayıda partili ve basın mensubunun eşlik ettiği toplantı MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’nün iyi dilek temennileriyle başladı. Bugüne kadar fayda üretmeye çalıştığı her hususta hoş sedayla anılmayı hedeflediğini söyleyerek konuşmalarına başlayan Karanfil çalışmalarında her zaman kişi veya parti gözetmeden hareket ettiğini söyleyerek, “Samsun’da görev yaptığım süre içerisinde hiç bir başka kıstas gözetmeksizin, herkese kapımı ardına kadar açarak; şehrin ekonomisinden eğitimine, şehirciliğinden ticaretine, turizminden altyapısına, tarımından sağlığına kadar her alanda, konunun doğal paydaşları ile birlikte sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve muhtarlarımızı da sürece dahil ederek birlikte gece-gündüz demeden, fikir birliğini egemen kılmak suretiyle canla başla çalıştık. Akabinde bu topraklara hizmeti bir adım daha ileriye götürebilmek adına siz değerli hemşehrilerimizin karşısına çıkıp, “Gayret bizden, nasip Allah’tan” dedik.” diye konuştu.

Ankara’da kamu görevi süresi içerisinde devamlı olarak Samsun için fayda üretmenin yollarını aradığını belirten Karanfil, bürokrasideki resmi kural ve kanunlara azami riayet içerisinde hareket ederken ufkunda bir daralma yaşamadığını söyleyerek, “Hem kamu hizmetinin hiç bir döneminde milyarlık bütçe ve işlemlere rağmen adli ve idari bir durumla karşılaşmadık hem de çağın sunduğu tüm teknolojik imkanları ve her durumda hayata geçirdiğimiz alternatif planlarımızı vatandaşa hizmette seferber ederek bu anlamda da çalışma arkadaşlarımızla birlikte onlarca ilke imza attık. Tüm bu çalışmaları yaparken her görüş ve kesimden insanla birlikte iş yapabilmeye olan inancımızı daima muhafaza edip, çoğu zaman ayrılıkları ‘Samsun’ ortak paydasında birleştirmeye çalıştık.” dedi.

Karanfil sözlerine şöyle devam etti: "Özellikle Samsun’a hizmet noktasında bu şehrin her köşesinde, her konusunda, her yatırımında, Yakakent’inden Terme’sine, Kavak’ından Vezirköprü’süne Samsun’da konuşulan her önemli yatırımda ve konuda az çok çabalarımız, emeklerimiz var. Ailemizden ve memleketimizden uzakta yürütmek zorunda kaldığımız görevlerimizde tek teselli ve motivasyonumuz arkamızda güzel intibalar, memlekete ve millete iyi ve faydalı işler bırakmak oldu. Samsun’a ve Samsunluya dair hep hayır rüyalar görmüş bir hemşehriniz olarak, görevlerim süresince edindiğim sayısız tecrübeyi hemşehrilerime hizmet noktasında kullanıp, memleketim ve milletim adına bu zor dönemde sorumluluk almak düşüncesi ile 7 Haziran 2015’de yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde, bir mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adaylığımı huzurlarınızda beyan ediyorum. Bu süreçte her platformda destek ve teveccühlerini esirgemeyen hemşehrilerime selam, sevgi ve hürmetlerimi sunarken; Seçim sürecinin Samsunumuzda ve memleketimizde hayırların başlangıcına vesile olmasını diliyorum."

Editör: TE Bilisim