Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'ndan istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Samsun milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Aslan Karanfil, partisi tarafından aday olarak listede yer verilmemesine rağmen Samsunlulara teşekkür etti. Karanfil, "Sen-ben meselesi değil, memleket meselesi' olarak görüp, siz değerli hemşerilerimi menfaatte değil değerlerde birleşmeye davet ettiğim seçim takviminde böylece yeni bir aşamaya geçilmiştir." dedi.

Aday adaylığını açıklamasının ardından İl ve İlçe teşkilatları koordinesinde oluşturulan programlar neticesinde kısa zamanda Samsun'un dört bir köşesinde ilçe ziyaretlerinde bulunduklarını dile getiren Karanfil şöyle konuştu: "Ziyaretlerimiz esnasında koşullarının elverdiği ölçüde esnaf ve sokak ziyareti yapmaya, insanımızla iç içe olup her kesimden hemşehrimizle kucaklaşmaya, kendileri ile hemhal olmaya gayret ettik. Kamuoyu oluşturmak, partimiz politikaları çerçevesinde seçmenimizle iletişim kurabilmek adına yazılı ve görsel basın ile birlikte sosyal medya üzerinden de gündeme ve çalışmalarımıza dair paylaşımlarda bulunup, gelen soru ve yorumları imkân ölçüsünde bizzat yanıtlayarak her platformda vatandaşımızla etkileşim ve iletişim halinde olmaya özen gösterdik. Bu hafta itibarı ile meşakkatli, emek yoğun ama her dakikası büyük bir keyif ve onurla geçen aday adaylığı sürecini geride bırakmış olduk. Bu vesileyle; Bizleri çalışmalarımızda yalnız bırakmayan ve her konuda destek olan başta İl Başkanımız Sayın Ömer Süslü olmak üzere; gittiğimiz her yerde bizlere kucak açan teşkilat başkanlarımız, yöneticilerimiz ve her düzeydeki parti mensuplarımıza, Belediye Başkanı ve tüm belediye meclis üyelerimize, Sivil toplum kuruluşu, dernek, vakıf ve sendikalarımızın başkan ve üyelerine, gece-gündüz sosyal medya üzerinden etkileşim halinde olup bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerime, kimi bizzat, kimi duası ile ancak tamamı gönüllü olarak bizlere eşlik eden, destek veren dostlara teşekkürlerimi sunuyorum."
"22 yaşından beri kamuoyu önünde olan, milli ve manevi değerlere bağlı, gelinen noktada vicdanen rahat, nasibe ve kadere inanan bir hemşehriniz olarak dün olduğu gibi bundan sonra da memleket ve millet adına hak olanın safında yer alacağımı bildirir, Partimiz ve aday arkadaşlarımıza her türlü desteğe hazır olduğumu belirterek kendilerine başarılar diliyorum." diyen Karanfil, "7 Haziran kader seçimlerinin Devletimize, Milletimize ve Samsunumuza hayırlar getirmesini temenni ederim." dedi.

Editör: TE Bilisim