Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Isparta'da faaliyet gösteren Asya Meyve Suyu Fabrikası, geleneksel hale getirmeyi hedeflediği 'Müstahsil Ödülleri Töreni'nin ikincisini Eğirdir’deki fabrikasında gerçekleştirdi.

Isparta Vali Yardımcısı Tahir Demir, Kaymakam Yalçın Yılmaz ve Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’ın da katılımıyla gerçekleştirilen programda 2012 yılı içerisinde Asya’nın en çok elma alımı yaptığı çiftçiler ödüllendirildi. En çok elma alımı yapılan köylerin muhtarlarına da Asya Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Önen tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

        Asya Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Önen, törende yaptığı konuşmada Asya’nın kuruluşunun 40., Eğirdir bölgesindeki varlığının 20. yılı olduğunu ifade etti. Kuruldukları günden bugüne müstahsilleri en önemli iş ortakları olarak gördüklerini kaydeden Önen, meyve alımında daima müstahsillere öncelik vermeye gayret ettiklerini dile getirdi.

        Toplam 208 müstahsilin ödüllendirildiği törende konuşmaların ardından çiftçilere ödülleri takdim edildi.

Editör: TE Bilisim