Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, öğretmenlere yüksek moralle derse başlayıp bu enerjiyi öğrencilerine de yansıtmalarını istedi. İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, il ve ilçe eğitim yöneticileriyle birlikte Yıldırım’daki bazı okulları ziyaret etti.

Yıldırım Karapınar, Yeşilevler Münevver Özran ve Şehit Jandarma Er Selahattin Çırak ilk ve ortaokullarına gerçekleştirilen ziyarete Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel ve il eğitim denetmenleri de hazır bulundu. Öğretmenlerin yanında olup sorun ve taleplerini dinlemek için bu ziyareti yaptıklarını anlatan Atilla Gülsar, yöneticilerin başarısının öğretmenlerin sağladığı başarı olduğunu söyledi.

"SABAH YÜKSEK MORALLE ÖĞRENCİLERİNİZE GÜLÜMSEYİN"

Öğretmenlere yüksek moralle derse başlayıp bu enerjiyi öğrencilere de iletmeleri tavsiyesinde bulunan Gülsar, öğrencilere tüm ders ve konuların en iyi şekilde öğretilmesini istedi. Ziyarette sınıfları gezen Atilla Gülsar öğrencilerle de sohbet etti. Öğrencilere daha iyi imkanlar sunmak için çalıştıklarını anlatan Atilla Gülsar, öğrencilerden beklenenin ise topluma faydalı insan olup çalışarak iyi bir meslek edinmeleri olduğunu söyledi.




Editör: TE Bilisim