Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Aydın Valisi Kerem Al, çeşitli açılış ve incelemeler için Kuşadası ilçesine geldi. Vali Al'a Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnakur, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Metin Akar, İl Alay ve İlçe Jandarma komutanları, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri eşlik etti.

Vali Kerem Al, ilk olarak Erdoğan Öven Engelliler Köyü'nde incelemelerde bulundu. Müdür Canan Güler’den bilgi aldıktan sonra engelli gençlerle sohbet etti, masa tenisi oynadı. Görme engelli bir genç, Al'a kendi yaptığı tabloyu hediye etti. Vali Al ayrıca engelliler köydeki bütün gençlere hediye dağıttı. Aydın Valisi, daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin, terminal yanındaki Kitaş Sitesi'ndeki yeni hizmet binasını açtı. Şehit ve Gaziler Derneği'nin Salı Pazarı'ndaki lokalindeki Bayraklı Salonu'nun açılışını da yaptıktan sonra Karaova mevkisindeki okul ve Davutlar'daki yüksekokul inşaatında incelemelerde bulundu.

Editör: TE Bilisim