Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Yozgat 'ın Aydıncık ilçesinde Çok Programlı Lise tarafından bu yıl 4. pilav şenliği düzenlendi.
Okul bahçesinde düzenlenen pilav şenliğine Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas, İlçe Belediye Başkanı Bahattin Özger, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, İlçe Müftüsü İsmail Karadavut, İlçe Emniyet Amiri Savaş Durdu, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Eğlenceli geçen şenlikte, öğrenciler orkestra eşliğinde oyunlar oynayıp, gönüllerince eğlendi.
Okul Müdürü Abdullah Alkanat, okul olarak geleneksel hale getirdikleri pilav şenliğinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediklerini belirterek, "Yarıyıl tatilinin bitmesiyle tekrar eğitim öğretime başlanması ile bu tür etkinlik olması öğrencilerimizi oldukça mutlu etti. Haftalar öncesinden öğrencilerimiz pilav şenliğinin ne zaman yapılacağını soruyorlardı. Okulumuzda bu şenliğimiz artık geleneksel hale geldi. Birlik beraberlik adına öğrenci, öğretmen veli kaynaşmasının en güzel örneğini bu gibi etkinlikler sayesinde yaşıyoruz. Bu vesile ile bu etkinliğimizin gerçekleşmesine katkıda bulunan İlçe Kaymakamımız Sayın Hakan Kafkas ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. " dedi.


Editör: TE Bilisim